Invatam Net - Forum webmasteri

Full Version: De unde iti iei stirile pentru situl tau?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Normal, daca ai un site care se preteaza la stiri. De unde le iei, cum le prelucrezi? Smile
In special de pe digg.com si de pe site-urile televiziunilor din afara. Imi place,apoi, sa le dau o tenta personala. Smile
Sincer..ma documentez de pe principalele agentii de stiri de afara..Smile articole interesante..Big Grin
de pe realiltate.net .. la sectiunea it ... si de pe siteuri din afara ... si apoi le traduc si cu asta basta !
Site de stiri nu am nici nu imi fac dar Smile as face in felul urmator:
Meas face o categorie cu stiri, in acea categorie as adauga stiri care sa se potriveasca si cu site-ul, si ca sa inchei situatia pana la urma, stirile nu leas adauga de pe realitatea otv protv antena etc... as citi odata cele mai noi, cele mai vizualizate, cele mai interesante, aceste stiri as adauga, stiu ca este mai mult de lucru pana studiezi o stire dar mi se pare cam interesanta faza Smile super tare topic bv dojo.

Vi se pare corect si sincer ce am scris ? Astept orice comentariu de la voi, daca am spus o prostie o so restudiez si no sa mai scriu mai departe Big Grin, daca este buna o sa fac un updat ein viitor Big Grin[/align]
Nu am facut nici o data un site cu stiri, si nici nu cred ca a-si face.
Nu cred ca o persoana care ar fi interesata de ultimile noutati, ar citi stirile de pe un simplu site.
Adica, ce vreau eu sa spun, este ca si eu la randul meu daca vreau sa aflu ceva nu cred ca o sa caut pe un "mic site", ci o sa intru pe http://www.cnn.com/, de exemplu. Smile
( Ma refer la stiri, nu la ultimile noutati ale site-ului ).
Pai am doua posibilitati. Avand in vedere ca sit-ul meu este focusat pe o localitate si un judet anume, incerc sa am informatii cat mai recente - eventual de pe agentiile de stiri ( uneori acestea ofera chiar si gratuit anumite stiri ). Apoi mai prind de veste despre anumite subiecte si-mi creez propriile stiri locale. Nu-i greu si daca iti place sa scrii poti scoate niste articole interesante. Totul e sa vrei
Reference URL's