02-19-2008, 03:38 AM
02-19-2008, 09:49 PM
ireala sau reala, intotdeauna apare o firma cu oferte mai tentante decat competitorii.
cat de seriosi sunt? nici eu nu stiu pentru ca toti cand vad oferta lor pun aceasta intrebare.
cat de seriosi sunt? nici eu nu stiu pentru ca toti cand vad oferta lor pun aceasta intrebare.
02-23-2008, 02:14 PM
Uite colea oferta:
http://web-hosting-ieftin.com/
Nu intotdeauna calitatea hostingului se masoara in raportul pret/spatiu + tarfic, mai sunt si alte chestii care trebuiesc avute in vedere.
http://web-hosting-ieftin.com/
Nu intotdeauna calitatea hostingului se masoara in raportul pret/spatiu + tarfic, mai sunt si alte chestii care trebuiesc avute in vedere.
02-23-2008, 04:37 PM
Nu stiu daca au inca plati prin paypal, stai sa caut.
Ok, deci nu au plati prin paypal. Eu am platit cu bani cash la sucursala BRd de ma mine din oras:
1. Prelungire domeniu + hosting de 2,5 euro/luna (desi pare mai bun planul ala mic de 30 mb spatiu, l-am ales pe asta sa fiu ceva mai lejer cu spatiul pe disc, ca intra si mailul, datele din cpanel, statisticile de trafic, si e cam putin 30 mb; in plus, mai am voie sa mai hostez inca un domeniu pe planul asta, deci la urmatorul domeniu nu mai cumpar hosting, ca am deja).
De fapt aici a fost singura ezitare: de 1 euro sau de 2,5 , si am ales de 2,5 euro si e foarte ok.
2. Am primit factura proforma dupa comanda online.
3. Am notata datele contului, nr facturii profrome; m-am mai gandit un pic, am tras la imprimanta factura profroma si datele de plata - nr cont, etc.
4. M-am dus la banca si am platit cu bani in contul lor de la brd Bistrita.
5. Am venit acasa, le-am trimis mail la plati, precum ca am facut plata. Si i-am rugat sa-mi trimita date cont client, date acces cpanel, date acces ftp.
Si asta a fost totul.
PS pune-l pe tatal tau sa iti plateasca la banca, vrajeste-l ca esti baiat cuminte, ca inveti chestii utile construind site-uri, ca intr-o buna zi o sa castigi mai mult ca dansul din dezvoltare site-uri, si nu-ti pierzi vremea aiurea pe net. Cine stie? Poate merge!
Ok, deci nu au plati prin paypal. Eu am platit cu bani cash la sucursala BRd de ma mine din oras:
1. Prelungire domeniu + hosting de 2,5 euro/luna (desi pare mai bun planul ala mic de 30 mb spatiu, l-am ales pe asta sa fiu ceva mai lejer cu spatiul pe disc, ca intra si mailul, datele din cpanel, statisticile de trafic, si e cam putin 30 mb; in plus, mai am voie sa mai hostez inca un domeniu pe planul asta, deci la urmatorul domeniu nu mai cumpar hosting, ca am deja).
De fapt aici a fost singura ezitare: de 1 euro sau de 2,5 , si am ales de 2,5 euro si e foarte ok.
2. Am primit factura proforma dupa comanda online.
3. Am notata datele contului, nr facturii profrome; m-am mai gandit un pic, am tras la imprimanta factura profroma si datele de plata - nr cont, etc.
4. M-am dus la banca si am platit cu bani in contul lor de la brd Bistrita.
5. Am venit acasa, le-am trimis mail la plati, precum ca am facut plata. Si i-am rugat sa-mi trimita date cont client, date acces cpanel, date acces ftp.
Si asta a fost totul.
PS pune-l pe tatal tau sa iti plateasca la banca, vrajeste-l ca esti baiat cuminte, ca inveti chestii utile construind site-uri, ca intr-o buna zi o sa castigi mai mult ca dansul din dezvoltare site-uri, si nu-ti pierzi vremea aiurea pe net. Cine stie? Poate merge!
02-23-2008, 10:08 PM
FrozenDesigns Wrote:
da au niste oferte super ieftine,, am sa-l inerc si eu de curand...mi se pare ceva serios

de curiozitate cat ai platit pe pachet
Pai
-2,5 Euro x 12 luni x 1,19 TVA -asta pe hosting
-pe domeniu 8 Euro (l-am avut free anul trecut da n-am facut nimic pe el); deci banuiesc ca tu poti lua domeniul FREE.
Oricum, cu 100 MB si 25 Gb trafic, o sa mai iau un domeniu, ca am voie cu 2 domenii pe planul asta de hosting.
Nu ma lacomesc la spatiu mare; cand o fi cazul fac upgrade la un plan mai mare. Si bine ar fi sa fie cazul, ar insemna ca site-urile se dezvolta.
Deci ei dau un domeniu FREE daca n-ai mai luat de la ei, apoi domenii platite. Partea misto e ca il inregistreaza pe numele tau!
02-24-2008, 05:41 AM
Pai cu valuta asta...inmultesti pretul in Euro cu 35.000 lei sau cu cat este euro in ziua respectiva....cam 10 lei pe luna (2 pachete de tigari, cam atat vine)
02-24-2008, 07:54 AM
Eu am un site pe home.ro, de vreo 4 ani: are 10 pagini, ceva trafic, si scoate cam 10 dolari pe luna din google.
In ultimele 3 luni serverul home.ro n-a mers aproape 1 luna, deci am pierdut pana acum 10 dolari, si cine stie cat voi mai pierde in viitor; probabil il voi muta pe vreun domeniu, desi e cam tarziu, si s-ar putea sa dea nasol in google.
Asta ca invatatura de minte!
Asa ca, de ce sa nu iau hosting ieftin la mxhost?, ca pana acum eram mult mai castigat, cu site-ul asta mic de 1 MB (recuperam banii numai din pierderile datorate intreruperii serverului home.ro, si-mi mai ramaneau 99 Mb spatiu si 24 Gb trafic pentru un al doilea domeniu)
In ultimele 3 luni serverul home.ro n-a mers aproape 1 luna, deci am pierdut pana acum 10 dolari, si cine stie cat voi mai pierde in viitor; probabil il voi muta pe vreun domeniu, desi e cam tarziu, si s-ar putea sa dea nasol in google.
Asta ca invatatura de minte!
Asa ca, de ce sa nu iau hosting ieftin la mxhost?, ca pana acum eram mult mai castigat, cu site-ul asta mic de 1 MB (recuperam banii numai din pierderile datorate intreruperii serverului home.ro, si-mi mai ramaneau 99 Mb spatiu si 24 Gb trafic pentru un al doilea domeniu)
02-25-2008, 05:42 PM
Decodari.info are host de la ghesi. E super...n-am avut probleme până acum. Şi e de treabă şi webmasterul 

03-18-2008, 12:05 AM
Quote:
Dojo, observ in reclamele tale si pe cea a celor de la ghesi... sa inteleg ca ti-a fost confirmata seriozitatea lor??? Un raspuns sincer din partea ta m-ar ajuta sa ma decid daca voi apela sau nu la serviciile ghesi.com
Reclama este platita de ghesi.com independent de politica editoriala. Nu am testat, serviciile, deci nu pot comenta 
03-18-2008, 01:08 AM
Citit p-aici, pe forum, o recomandare a cuiva, am ajuns la cei de la mxhost.ro
Am gasit o oferta foarte buna: Platesti abonamentul pe un an pt un pachet de gazduire si primesti, gratuit, un domeniu international.
Am ales cel mai mic pachet de gazduire de 1 euro/luna. Asadar, am platit 12 euro pentru gazduire de 30mb si domeniu.com
O sa iau si un pachet de domeniu+gazduire de la ghesi.com; sunt curios ce fel de servicii ofera, in ciuda lipsei de profesionalism remarcata in structura site-ului.
Am gasit o oferta foarte buna: Platesti abonamentul pe un an pt un pachet de gazduire si primesti, gratuit, un domeniu international.
Am ales cel mai mic pachet de gazduire de 1 euro/luna. Asadar, am platit 12 euro pentru gazduire de 30mb si domeniu.com
O sa iau si un pachet de domeniu+gazduire de la ghesi.com; sunt curios ce fel de servicii ofera, in ciuda lipsei de profesionalism remarcata in structura site-ului.