Invatam Net - Forum webmasteri

Full Version: Ban pe adsense?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ati luat vreodata ban pe adsense?
Eu am luat ban din "bunavointa" lui emj, el saracu a vrut sa ma ajute dar nu si-a dat seama ca nu trebuie schimbat codul de searchBig Grin,dar nu il condamn.                                                                                                        
Pe mine ma intereseaza daca ati "pacalit" vreodata adsenseu,adica dupa ce ati luat ban ati putut sa faceti alt cont? Eu ma chinui de cateva luni sa fac asta si nu reusesc Big Grin.Nu imi trimit inapoi nici ca da nici ca baBig Grin.Inca mai incerc.
Primu cont al meu l-am pierdut din cauza ca am dat yo click pe anuturi Big Grin si a doua oara am facut tot pe numele meu, mi-a activat contu dar knd a venit ziua knd treb sa ma plateasca mi-au sters contu :| Si as vrea sa va intreb si yo ceva.. Pot sa fac alt cont pe numele la alt membru din casa?? Ca am auzit ca nu mai pot sa fac pe aceeasi adresa.....Yo akm am pe numele la un vecin si as vrea sa schimb pe numele lu' taicamiu...si nush dak merge Sad
Nu merge sa schimbi numele titularului ca am incercat si eu Wink
In mod normal, daca ai fost banat, asta este .. Exista si alte sisteme, nu doar adsense.
dar dak vreau sa schimb adresa....o merge sa pun adresa mea? dar am mai facut o data pe ea Sad o mai merge??
Din cate stiu poti folosi o singura adresa de mail pentru un cont :|
Daca ai mai facut odata pe adresa aia si ai luat ban, nu mai merge. Aia de la gugle inregistreaza tot si nu uita nimic Tongue
ai incercat sa faci sa-ti creezi blogul pe blogspot intai? probabil ca incerci sa faci un cont de adsense pe acelasi site cu care ai fost banat prima data si din aceasta cauza te-au tinut minte.
Nu mai merge sa-ti faci alt cont. Doar sa le dai un mail sa-ti ceri scuze, sa-ti pui cenusa in cap. Dar TOS este clar. Trebuia sa-l citesti.
Exista si alte sisteme, mai cauta si tu  pe google, viata nu se rezuma numai la adsense... adbrite, clicksor, bidvertiser spre exemplu. Chiar si Neogen am auzit ca e bun.
era bn sa mearga cu scuzele Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's