Invatam Net - Forum webmasteri

Full Version: Forum Posting
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Deci o munca de freelancing ar fi simpla!
Forum posting = Sa faci posturi pe un forum .
Cunosc un forum .. unde sute de mii de oameni sunt interesati de posturi pe forumul lor .
Ei te pot plati pentru 10-15 posturi 1 $.
Eu unul am gasit o oferta perfecta , 5 $ pentru 25 de posturi.
Cred ca toata lumea stie sa posteze .
Si inca un lucru foarte important , am uitat sa mentionez ! Engleza trebe stiuta destul de bine
Ei o sa iti ceara *quality posts* si tre sa le faci max de 2-3 randuri .. vezi si tu ...
Forumul este http://forums.digitalpoint.com
Cred ca majoritatea dintre voi stiti de el .. dar uite ca vi-l dau si eu !
Aici mi-am facut eu primii dolari pe paypal !
Sper ca v-am ajutat !
-TheBes7
Apropos .. daca tot vorbesti de lucruri sfinte: http://www.paidforumposts.info .. asta este serviciul meu, am nevoie de oameni pe acolo Wink

Poate mai pui niste banuti in paypal.

Bun sfatul. Se fac banuti putini intradevar, dar se aduna. 5 dolari de aici, 10 de acolo etc. Si te trezesti ca faci bani destul de frumosi Wink
parca am trimis mai de mult un mail la al doilea site ... Smile n-am primit nimic inapoi...sau am gresit adresa? Big Grin
Ăia de la digitalpoint au atât de multe categorii încât m-am pierdut pe-acolo... N-am găsit - pe unde o fi ascunsă - oferta aia de posturi plătite... Sad
Prospero : Te ajut eu ! Intra direct aici
Si uite aici exemplu :
Daca le ai cu chitarile e unu care plateste pentru 13 posturi = 1 $
aici
[EDIT] DOJO check emailul de la office@....com
Pfff... Toate aiurelile acelea plătesc exclusiv prin PayPal. Eu nu lucrez cu PayPal (deocamdată).
Vazui pe digiatlpoints forum ca nu platesc la nr de posturi, mai degraba poti afisa propriile reclame adsense acolo unde participi, dupa niste reguli clare stabilite de ei.
Da-mi te rog linkul unde este specificata in mod explicit plata per post.
Niste forumuri din ROmania care platesc pe postari stiti?? ca nu prea le am cu engleza Sad
stimpy mai trimite pls o data ca sunt o ametita. Cine stie ce am facut cu ze email Wink

alladin: va exista varianta si pe .ro .. intentionez sa incerc si piata din tara, in ideea in care am oameni din .ro si este nevoie si aici de asa ceva.

Digitalpoint are adsense revenue share, adica bannerul ala de sus din cand in cand arata bannerul tau cu adsense. Nu mi-am pus niciodata codul insa, nu sunt castiguri mari, sunt convinsa de asta
datimi si mie va rog frumos linku dela digital point care iti explica la cate posturi iti dau banii .. prin ce modalitate si toate chestiile astea sau de unde iti iei banii?
Reference URL's