Am un site demuzica si pun muzica pe site deci asta mi se pare ilegal... dar cer doar o parere de la voi, de exemplu pun melodia Track1 - Melody2 si linku catre download e de la alt site numi apartine mie eu atata cat pun linku acela pe site... este asta ilegal sau ?
Am intrebat pentru ca asa este si torrent, phazeddl com si mai multe, pun doar nume si link de la altcineva.. linku acel numi apartine mie... deci este ilegal sau legal ?
Si daca ma prind ca este ilegal ce risc ? cam care e pedeapsa?
Foarte tare siteu skinnere dar mai frumusel era inainte

, mie imi placea mai tare . Si crek da este ilegal ce faci tu dar nush care e pedeapsa si ai sanse foarte mici sa te infunde ! Crek ar trebuii sa crestii tare cu siteu asta ca sa se enerveze unu mai cu mot care ii furi trafficu si sa scuipe la garda !

......
pai

daca fisierele nu sunt gazduite pe serverul pe care il detii nu risti nimic

si trebuie sa ii anunti pe cei care downloadeaza muzica ca trebuie sa stearga melodiile in 24 de h

crezi

) ? ca functioneaza numai asa ?
pai

daca fisierele nu sunt gazduite pe serverul pe care il detii nu risti nimic

si trebuie sa ii anunti pe cei care downloadeaza muzica ca trebuie sa stearga melodiile in 24 de h

Ăstea sunt nişte reguli pe care alimentatorii de warez le-au inventat.Dacă ar scrie undeva că ai voie să difuzezi muzică fără copywrite cu condiţia de a menţiona data de ştergere a melodiei industria de-acest fel din românia ar fi mult mai mare.Mie mi s-a suspendat un cont la dreamhost pe o prostie similară cu a ta şi de-atunci mi-am zis că nu mai lucrez cu manevre din-ăstea.Tot tu ai de pierdut.
PS: Dacă google vede că-ai pus reclama lui pe site-ul acela,te va arde cât mai curând,so watch out 
Nu neaparat ca functioaneaza dar tu trebuie sa ii instiintezi, cu alte cuvinte sa scriii undeva pe pagina accea ca in 24h sa stearga melodiile. Oricum nu o sa le stearga dar este mai bine pentru tine din punct de vedere legal. Nu iti ia mai mult de 5 minute sa scriii randurile alea.

cu 24 de ore stiu faza, dar atata timp cat nu se afla pe serveru meu melodiile, nam treaba cu ele, cel putin daca descarci un fisier, la sfarsitul titlului apare 3sud-este - amintirile (by
http://www.site.com) situ ii ala de unde am luat linkul, si eu nu cred ca nai voie sa pui un link catre download, mai ales phazeddl are tot asha fiecare download se ia de pe alte pagini, de forma de pe blog, forum si altele.
Pentru ce as putea fi amendat din cauza melodiilor ? (mai are cineva pareri)
Mai este un site care are deja 5 ani de muzica, la google e pe locul 2 la muzica romaneasca, nu are scris 24h, si chiar downloadurile sunt pe alt server tot a lui, si dc nu se teme el de nimic ? (sursa este = stie ce sa zica daca il prind)
asa e ... daca nu uploadezi tu muzica si o pui spre download... nu ai dc sa te temi .. desi unii spun ca prin usurarea downloadului poti fi amendat cel mult .
asa ca nu uploada cu numele tau !
gen upload pe filebox etc si apoi sa le pui spre download.
Voi cred ca nu bagati la cap ca tot ilegal este ce faceti. ca eu personal nu vand heroina, dar va dar contactele celor care va pot vinde droguri nu ma face mai putin vinovata. Si daca afla orice advertiser ca lumea ca aveti reclame pe situri de genul asta, va treziti si cu contul suspendat. Invatati o data pentru totdeauna sa lucrati proiecte LEGALE si sa va castigati banii prin munca.
dojo nu zice nimeni ca nu este ilegal .
ne refeream ca daca nu uploadezi tu melodiile etc... te face mai putin vinovat si nu poate sa te inchida de exmplu pentru asta ... o amenda ca usurezi downloadul pieselor poate .