Salut!
Am nevoie de un sfat: intr-un script php am de facut un slideshow intre 4 poze si 3 flash-uri (alternate). Am nevoie si de un audio player astfel incat, atat timp cat dureaza melodia sa fie rulat si acest slideshow.
Am auzit ca s-ar putea face acest lucru cu FFMPEG. Eu nu prea am inteles ce face de fapt acest codec. Ma poate ajuta cineva?
De ce nu faci un flash, in care sa incarci dinamic, atat pozele cat si celelalte flash-uri si, adaugi si muzica si ce mai vrei tu.

De ce nu faci un flash, in care sa incarci dinamic, atat pozele cat si celelalte flash-uri si, adaugi si muzica si ce mai vrei tu.

Partea audio trebuie sa fie separata de cea video; in ceea ce priveste partea video banuiesc ca as putea face un singur flash combinand pozele cu acele clipuri publicitare---dar asta s-ar face in Flash, iar eu nu stiu Flash deloc.
Am nevoie si de un audio player astfel incat, atat timp cat dureaza melodia sa fie rulat si acest slideshow.
Daca vrei sincronizare cu melodia, nu vad cum sa fie separata partea audio de cea video.
Da-mi mai multe detalii, si vedem daca gasesc destul timp liber te ajut eu cu flash-ul.
Ce voiam sa spun prin faptul ca cele doua sectiuni sunt separate e ca daca user-ul da forward la melodie, slideshow-ul nu isi schimba cursul.
Slideshow-ul trebuie sa arate astfel:
4 foto una dupa alta cu efecte (zoom, fade...), apoi un flash dupa care iar cele 4 poze apoi alt flash, poze, flash (pentru fiecare melodie sunt trei flash-uri si 4 poze).
Problema e ca nu stiu cam care ar fi ideea: sa transform cumva slideshow-ul format din cele 4 poze in flv care la randul lui sa alterneze cu celelalte 3 flash-uri?
NU este necesara folosirea flv-ului. Poti pur si simplu sa faci un movie, cu cele 4 poze, cu efectele dorite. Il exportezi ca si .swf.
Apoi, creezi un alt movie in care incarci celelalte clip-uri. Incarci intr-un mc ( movie clip ), flashul cu pozele, apoi cand termina animatia, incarci celalalt flash, iar cel cu pozele , iar flash, etc.
Si melodia nu trebuie sa depinda de timeline, o incarci intr-un alt mc, si ii faci si butoane de play, stop, forward, rewind, etc. Se face destul de usor, exista chiar si in flash 8 un tutorial de genul asta ( daca imi amintesc bine ).
Sau varianta 2, ar fi ca pozele sa le incarci de fiecare data dinamic, ( se incarca mai rpd, dar depinde de ce anume ai nevoie si de cat de mari sunt pozele ).
Ti-am zis, daca vrei te pot ajuta cu un exemplu sau ceva.
Ti-as fi recunoscatoare. Am inteles ca ideea este de a face un movie din cele 4 poze dar intrebarea mea e cum?
vezi ca ai mesaj privat cu id-ul meu de mess.