03-31-2008, 08:13 PM
03-31-2008, 09:54 PM
Pentru ca este ILEGAL si de prost gust. Niciun om de bun simt nu face asemenea magarii. Daca ai probleme cu cineva utilizezi cuvinte si argumente. Floodingul este o mare prostie si aia prinsi cu asta merita sa o ia peste bot cum trebuie. Faptul ca blochezi un server inseamna ca este posibil ca multe alte situri sa cada din cauza ta. Astept cu nerabdare ziua in care asemenea delincventi vor plati cateva zeci de mii de euro cel putin despagubire pentru compromiterea unor situri, chiar si cateva ore. Sa vezi ce liniste ar fi.
04-04-2008, 04:49 AM
Nu e bine sa floodezi niciodata. Pentru ca FLOOD'ul este folosit de copii de 2 ani care se cred mari hackeri. Daca ai o problema cu cineva io spui verde in fata si cu asta ai rezolvat problema

04-17-2008, 11:06 PM
kiar e de prost gust
04-18-2008, 01:16 AM
Mai bine sa isi floodeze creierul astia care vor sa faca rau anumitor site-uri....
05-12-2008, 02:10 AM
Un subiect interesant .Da Myky ai dreptate chestia cu copii de 2 ani se cred mari,,hakeri" .Asa se cred puternici =)) dar ei nu inteleg ce inseamna cu adevarat Hack .Acum daca il floodez pe unu pe mess se numeste hack la ei
) .Astia care practic acest lucru ar trebui aspru pedepsiti.>
) .Astia care practic acest lucru ar trebui aspru pedepsiti.>