Invatam Net - Forum webmasteri

Full Version: Cer clientii sa isi administreze singuri situl?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Exista si clienti care nu doresc sa mai plateasca pentru administrare si cer sa administreze ei proiectul. Sunt de asemenea clienti care prefera sa plateasca o suma pentru a nu se mai stresa cu situl. Care este situatia in cazul clientilor vostri? Cum procedati daca doresc sa isi administreze ei situl?
acum nu vorbesc de mine ci vorbesc in general.... clientul plateste mult si daca plateste pe cineva sa administreze site-ul si daca vrea sa il administreze singur(asta in cazul in care nu stie nici macar chestii elementare de php... by the way... ma refer la site-urile construite in php) deoarece nestiind nimic despre php.... pentru al administra.... are nevoie de administratie.... de aia cu what you see is what you get.... Tongue cum e pe la cms-uri.... lucru  ce cere foarte foarte multa munca din partea unui programator... deci va plati foarte mult. Asa ca.... aproape tot pe acolo iese.
Am clienti care doresc sa administreze si altii care recunosc ca nu se pricep si vor ca tot eu sa ma ocup. Unii sunt "zmei" la inceput, dupa care prefera sa ma ocup eu de el Smile
Reference URL's