nu mai insistam asupra faptului ca este "sanatos" sa se faca backup frecvent
Discutam acum despre cat de des facem asemenea salvari.

pai... adica cum sa fac backup sincer nu stiu ce-i aia imi poate explica cineva.. ?
Intri in admin panel si alegi ceva de genul database backup. Sau te loghezi in contul de hosting si alegi ceva similar (backup daca folosesti cPanel)
si cu ce ma ajuta asta ?

Fac backup zilnic(cu cronjob), dupa ce mi-a fost hackuit forumul.
E vreo diferenţă între back-up-ul din cPanel şi back-up-ul din Admin Panel în cazul unui forum ? Se poate restaura la fel, se pierde ceva în vreuna dintre cele două variante?
E mai sanatos ala din Cpanel. Se poate sa mai pierzi cate ceva in ala din admin panelul de forum. Ex: am avut phpBB cu un plugin de articole (rula pe lyricsandtalk .. acu' am VB) .. daca faceam backup din forum nu imi lua si tabelele de articole ...
Eu fac cand imi aduc aminte. Deobicei o data la 2-3 saptamani... Stiu ca ar trebui mai des dar uit!
De multe ori imi aduc aminte cand vad vorbindu-se despre asta.. cum e in cazul de fata. Va imaginati ca dupa ca postez mesajul merg fuguta si fac baukp...
(Ultima data am facut backup dupa ce am vazut un mesaj pe un blog cu un site hackuit...)
ar trebui sa fac zilnic dar uit. asa ca fac o data la 3-4 zile sau o saptamana sau 2 saptamani...depinde cand imi amintesc
Eh.. neregulat.
Cateodata odata pe saptamana, in alte dati fac zilnic..
Ce aiurea a sunat