In care dintre cele 2 categorii crezi ca poti intra mai usor? Esti mai mult pe design? Te descurci mai bine la programare?
nu ştiu în ce mă incadrez ... dar îţi spun aşa ........ ce desenez îmi codez singur

Developer
La design nu ma pricep deloc. Chestiile care imi iasa acceptabil sunt exceptii

Un utilizator care viziteaza un site nu se uita la partea de coding, pe el il intereseaza partea vizuala. Se pot scoate bani frumosi din ambele categorii, orice, se creeaza o relatie foarte stransa intre cele 2. Eu m-am bagat pe coding, deoarece mi se pare mai usor ...

sincer sa fiu ptr un extra income fac ce pica... iar un ultima perioada slava domnului a tot picat... dar sincer, de si este mult mai mult de munca, aplicatiile de tip web ptr intranetul devirselor firme si se par in clipa de fata cele mai profitabile... asa ca developer e ok...
ca sa fi designer trebuie sa ai si ochiul format, sa ai gust, sa ai acea sclipire... pe cand coder... zic eu ca e de 10 ori mai simplu ... sau cel putin asa mi se pare mie
aşa e...să fii coder e mai simplu...de fapt fiecăruia i se pare simplu atunci când face ceva cu plăcere deci acum depinde de gusturi