tutoriale photoshop, brushes, patterns, gradient
Site afiliat proiectului Wtricks.com
   
   
  REGULAMENT | Search | Members | Calendar | Help  
 


Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
NU Credeti in asa ceva
Author Message
Punct
Designer
******


Posts: 378
Group: Registered
Joined: Jan 2008
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 988.1
Post: #11
RE: NU Credeti in asa ceva

dojo Wrote:
(desi gradul lor de incompetenta pe chestii online este incredibil uneori)


uite cum le spui tu lucrurilor pe nume.
Da, este roman pentru ca mesajul era venit in limba romana.
Pe pagina unde am intrat nu era insa in romana, era in engleza, o copie exacta si precisa a yahoo-ului si dupa ce m-am logat m-a trimis undeva pe o pagina acasa.ro sau numai stiu exact.
Le-am dat celor de la yahoo toate datele despre el, probabil, daca va fi ceva juridic de facut vor face ei, optiunile mele cred ca sunt limitate.

@sirsince1990 nu cred ca n00b ii cunvatul potrivit, sincer, nu trebuie neaparat sa fii n00b ca sa pici in plasa lor.
Si plus de asta, nu imi cerea nimeni parola, doar imi zicea sa ma loghez sa vad o felicitare trimisa de o tipa.
Am crezut ca este ceva afliat yahoo-ului dar se pare ca nu a fost asa.


Ai un site? inscrie-l gratuit in Director Romanesc .
Vrei: avatare si wallpapere ?
01-29-2008 05:13 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dAImon
De al casei
***


Posts: 58
Group: Registered
Joined: Feb 2008
Status: Offline
Reputation: 1
Lei: 407.2
Post: #12
RE: NU Credeti in asa ceva

Mie primul lucru la scamele astea (ştiu, scams, dar sună mai bine) îmi sare în ochi -- gramatica. Unii sunt imposibil de cretini. Deci când văd o frazare suspectă, bye. Plus că, orice gest mic al unui gigant ca Yahoo, ar fi reflectată în ştirile zilei. "mii de oameni şi-au pierdut adresa de e-mail pentru că nu au reacţionat la înştiinţările companiei", sau ceva asemănător.

A treia chestie, puţin mai subtilă, este legată de criptarea conexiunii. Oricine are pretenţia să îi dai date despre contul tău de pe alt site, trebuie să se asigure că are căile de comunicaţie securizare; https, ssl encryption, orice. Până şi hi5 are. Ei, dar puştanii ăştia cu servere apărute ieri, credeţi că au timp să programeze? Nţ. Aşa că, dacă lipseşte o criptare, fiţi al naibii de circumspecţi ...

Şi, uh, da, pentru tâmpiţii care nu se uită ... o fereastră de browser care are un screenshot cu fereastra de login de la y!m NU este totuna cu programul.


.. părerea mea
02-07-2008 10:39 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Credeti in destin ? credeti in Astrologie ? danutzy 11 552 02-16-2008 06:54 PM
Last Post: psyhunter

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump:

 

 Invatam Net
Esti nou pe aici? Vorbeste-ne despre tine.
Citeste articole si tutoriale unice.
Ai un site? Iti putem oferi un review.

  Parteneri

  


-->