tutoriale photoshop, brushes, patterns, gradient
Site afiliat proiectului Wtricks.com
   
   
  REGULAMENT | Search | Members | Calendar | Help  
 


Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
NU Credeti in asa ceva
Author Message
cipcip
Banned


Posts: 595
Group: Banned
Joined: Mar 2007
Status: Offline
Lei: 2427.64
Post: #1
NU Credeti in asa ceva

Metoda noua de a va fi furate parolele de yahoo ... sa NU PICATI IN PLASA ... ESTE UN SCAM!!!

Uitati-va la poza!!!

http://i32.tinypic.com/2qw3qqf.jpg


Xvid.ro - Cinema la tine acasa!
Gfxclass Designs
My Blog
01-28-2008 08:34 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
gold21c
Designer incepator
*****


Posts: 285
Group: Registered
Joined: Oct 2007
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 866.08
Post: #2
RE: NU Credeti in asa ceva

multumim pentru sfat dar eu cel putin inca n-am primit porcarie ca aceea.


Play Free Online Games | Free Online Games to Play
01-28-2008 08:53 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
cipcip
Banned


Posts: 595
Group: Banned
Joined: Mar 2007
Status: Offline
Lei: 2427.64
Post: #3
RE: NU Credeti in asa ceva

preventiv e bine de stiut Tongue


Xvid.ro - Cinema la tine acasa!
Gfxclass Designs
My Blog
01-28-2008 05:38 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
gaby
Ucenic
****


Posts: 106
Group: Registered
Joined: Sep 2007
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 425.64
Post: #4
RE: NU Credeti in asa ceva

am primit si eu un astfel de mesaj, adresa de mail a fost destul de credibila la inceput dar cum am deschis mail-ul, si am vazut acea poza si scrisul dezordonat am mai vazut si link-ul a fost clar.... am sters mesajul nu am avut chef sa vad catre ce site duce, dar de curiozitate poti scrie tu cipcip link-ul aici sau PM pentru a intra sa ma lamuresc Shy
Merci


Nu va intelegeti prea bine cu calculatorul? Noi ( PC Troubleshooting ) va putem ajuta.
[Discutii IT, hardware, software, sisteme de operare, pc games, dezvoltare web, seo, LE.]
01-28-2008 08:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
delpi
Designer incepator
*****


Posts: 319
Group: Registered
Joined: May 2007
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 1066.24
Post: #5
RE: NU Credeti in asa ceva

da...cum spunea si gaby... mail-ul pare facut de niste copii....nu cred ca vor cadea in plasa tare multa lume....

ar fi fost mai interesant daca dadeai print screen si la 'full header' sa vedem de unde a venit spam-ul


Downloadeaza ICONuri sau Wallpapere sau relaxeaza-te jucandu-te OnLine .
01-28-2008 10:20 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
gaby
Ucenic
****


Posts: 106
Group: Registered
Joined: Sep 2007
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 425.64
Post: #6
RE: NU Credeti in asa ceva

uite si link-ul de care vorbeam: 212-123-7-168.ifiber.telenet-ops.be/y/index.html
vad ca login.php-ul nu merge ( 212-123-7-168.ifiber.telenet-ops.be/y/login.php ), oare oricum iti inregistreaza ce ai scris in formularul de login?


Nu va intelegeti prea bine cu calculatorul? Noi ( PC Troubleshooting ) va putem ajuta.
[Discutii IT, hardware, software, sisteme de operare, pc games, dezvoltare web, seo, LE.]
01-28-2008 10:53 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Punct
Designer
******


Posts: 378
Group: Registered
Joined: Jan 2008
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 988.1
Post: #7
RE: NU Credeti in asa ceva

bine ca imi spuneti tocmai acum Smile
cred ca e loc de o mica povestioara nu ?Smile

Am primit intr-o zi un email de la o tipa care zicea ca mi-a trimis o felicitare sa intru pe http://www.bla bla bla .ro sa o vizualizez. Chestia era ca nu era in folderul de SPAM si era si trimisa de la service@yahoo.com.
Eram foarte ocupat cu ceva pe net si nu i-am dat mare imporanta, am intrat fara sa gandesc de 2 ori + ca numele persoanei imi era foarte cunoscuta.
Zicea pe pagina ca sa pot vedea tre` sa ma loghez cu userul si parola de la yahoo, apai zis si facut, le-am bagat, nu era nimic de vazut, am inchis si nu i-am mai dat importanta.
A doua zi cand am incercat sa intru pe mess, BANG, nu mergea.
Dai, incearca sa schimbi parola, incearca sa o recuperezi, sa o resetezi, nu mergea nimic.
Am intrat in emailul de la gmail, care era setat ca email alternativ si ce sa vezi, aveam un email de la un anume domn, care imi cerea 10 euro pe telefon ca sa imi pot recupera email-ul de yahoo.
CUM avea asa multe email-uri importante, nu am vrut sa abandonez lupta si am luat legatura cu cei de la yahoo.
Pot sa va spun ca au niste profesionisti, care dupa 6 ore si 10 schimburi de email mi-au resestat parola si mi-au trimis una noua.

Bafta mea Smile


Ai un site? inscrie-l gratuit in Director Romanesc .
Vrei: avatare si wallpapere ?
01-29-2008 03:59 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
sirsince1990
De al casei
***


Posts: 93
Group: Registered
Joined: Jan 2008
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 460.25
Post: #8
RE: NU Credeti in asa ceva

E bomba rau chestia..am ras cu lacrimi..Smile)..sunt sigur ca multi noobi au muscat momeala cu  asta..in fond in termeni si conditii se stipuleaza clar ca un angajat al yahoo nu-ti va cere niciodata parola !!


Scriu pe <a href="http://www.raduonline.info">RaduOnline - blog personal</a> si pe <a href="http://blog.luxmail.ro">Noutati IT </a>
01-29-2008 04:31 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dojo
Administrator
Administrators

Posts: 2,731
Group: Administrators
Joined: Nov 2006
Status: Offline
Reputation: 22
Lei: 7313.16
Post: #9
RE: NU Credeti in asa ceva

Si pe nenea ala cu telefonul nu l-ai dai in gat unde trebuia? E roman? Exista POLITIE pentru asa ceva (desi gradul lor de incompetenta pe chestii online este incredibil uneori)


Domeniu si hosting GRATIS pentru situl tau
Nu trimiteti PM pentru a primi ajutor cu siturile. Exista forum pentru asta.
Postarea de articole FURATE de pe alte situri pe forum se "rasplateste" cu 20% warning pe FIECARE articol. Scrieti articole ORIGINALE sau abtineti-va. Merci
01-29-2008 04:33 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
karoyo22
Ucenic
****


Posts: 188
Group: Registered
Joined: Jan 2008
Status: Offline
Reputation: 0
Lei: 615.9
Post: #10
RE: NU Credeti in asa ceva

e bine d stiut..


http://www.kro-blog.com/
http://jascarameaua.blogspot.com
http://www.myspace.com/karoyo22
01-29-2008 05:09 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (2): « First [1] 2 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Credeti in destin ? credeti in Astrologie ? danutzy 11 552 02-16-2008 06:54 PM
Last Post: psyhunter

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump:

 

 Invatam Net
Esti nou pe aici? Vorbeste-ne despre tine.
Citeste articole si tutoriale unice.
Ai un site? Iti putem oferi un review.

  Parteneri

  


-->