tutoriale photoshop, brushes, patterns, gradient
Site afiliat proiectului Webmaster Forums
  ”Tutoriale  

REGULAMENT | Search | Members | Calendar | Help 

Thread Closed 
New template in town
04-13-2010, 10:12 PM
RE: New template in town
Un template publicat comercial( sau warez) vine aproape totdeauna cu fisier .psd, asa ca nu mai fa pe prostul. Nu suntem interesati de copiile tale de 2 bani, cand o sa faci un design unic, atunci poti sa vii.

Pana atunci, ESTI UN PLAGIATOR, NIMIC MAI MULT. Nu ai dreptul sa le copii munca fara dreptul lor. Ai auzit de COPYRIGHT?

Joc la Super bingo metropolis, mai am un site si cu Felicitari de Craciun, si in cele din urma din cand in cand mai adaug pentru copii niste desene animate
Find all posts by this user
04-13-2010, 10:21 PM
Prietene te contrazici singur , ba zici ca le-am luat de pe net (warez) ba ce le-am copiat si ma intrebi de COPYRIGHT, vezi ca am pus .psd pentru destia ca tine sa demonstrez cat de frustrati sunt unii, ma urasc ca mi-am pus munca pe net pentru unu ca tine, dupa cum ziceam probabil tie iti este greu sa intelegi vezi ca exista medicamente pentru asta, e un topic de review si am postat munca mea!!
NU CRED CA EXISTA UNDEVA IN REGULAMENT SA SPECIFICI SI DE UNDE TE INSPIRI! e treaba mea de unde ma inspir, vrei sa iti copii unu din site-urile tale si sa il pun la pareri?

Degeaba mai iti raspund tie ca deja o dam in offtopic nesimtit, daca ai probleme cu nervii ar trebui sa te tratezi .

Blog de securitate it
04-13-2010, 11:04 PM
Aia nu e inspiratie, e nesimtire. A COPIA UN TEMPLATE E NESIMTIRE. Una e sa te inspiri si una e sa-l copii in nesimtire si sa-i schimbi doar logoul si textul.

Aia nu e munca ta,e munca celor care s-au gandit la acel design si l-au realizat, tu doar l-ai COPIAT ca un nesimtit si un cioban ce esti

Joc la Super bingo metropolis, mai am un site si cu Felicitari de Craciun, si in cele din urma din cand in cand mai adaug pentru copii niste desene animate
04-13-2010, 11:16 PM
rofl... mai multe n-are rost sa zic Smile)))
Thread Closed 

Forum Jump:

Invatam Net
Esti nou pe aici? Vorbeste-ne despre tine.
Citeste articole si tutoriale unice.
Ai un site? Iti putem oferi un review.

Parteneri

Affiliate Banner